Varausehdot

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi ja varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut koko vuokrahinnan eräpäivään mennessä joka on 7 vuorokautta varauksen teosta. Varauksen voi maksaa myös kahdessa erässä jolloin kokonaissummaan lisätään 10e laskutuslisä. Tällöin ensimmäinen erä on 1/3 kokonaissummasta ja eräpäivä 7 vuorokautta varauksen teosta. Loppusumman eräpäivä on 35 vuorokautta ennen varauksen alkua.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Kohteen vuokraan sisältyy koko mökin vapaa käyttöoikeus (poislukien yläkerran varastohuone), vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), perusastiasto, polttopuut ja vene. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaateet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, voidaan asiakkaalta periä siivousmaksu 70,00 eur. Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehdessä. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle.

Peruutusehdot

Mikäli peruutus tehdään vähintään 35 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 32,00 eur. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuoleman-tapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 32,00 eur.

Omistajalla on oikeus perua varaus. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeur, voi omistaja perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.

Pidämme oikeuden hintojen muutoksiin.